Fortuna Vrouwen wint thuis van Feyenoord

01 feb , 12:00 Sport
tessa wullaert viert een doelpunt
Fortuna Vrouwen heeft woensdagavond de inhaalwedstrijd tegen Feyenoord met 2-1 gewonnen.
De als openingsduel van de tweede seizoenshelft geplande thuiswedstrijd werd afgelast vanwege een door sneeuw onbespeelbaar veld.
Tessa Wullaert opende in de 21e minuut de score, maar door de gelijkmaker van Conijnenberg (37') gingen de teams met een gelijke stand aan de thee.
In de tweede helft (52') zette Féli Delacauw Fortuna opnieuw en definitief op voorsprong, want met de 2-1 was tevens de eindstand van het duel bereikt.
Opstelling Fortuna Vrouwen: Diede Lemey Myrthe Moorrees, Samantha van Diemen, Anna Knol, Hildur Antonsdóttir (53' Hanna Huizenga), Alieke Tuin, Charlotte Hulst (83' María Ólafsdóttir Grós), Amber van Heeswijk, Jarne Teulings, Tessa Wullaert, Féli Delacauw.
Aanstaande zondag 4 februari speelt Fortuna Vrouwen om 14:30 uur thuis tegen ADO Den Haag.