Geslaagde en gezellige fandag Fortuna Sittard

31 jul 2023, 12:00 Sport
fandag fortuna sittard 2023 5
Fans van Fortuna Sittard wisten de weg naar het stadion aan de Milaanstraat tijdens de jaarlijkse fandag ook dit jaar weer goed te vinden.
Het was gezellig druk op het fanplein voor de entree van het stadion, waar aan tal van activiteiten en spelvormen voor jonge en de wat oudere Fortuna-fans kon worden meegedaan. Het Fortunamuseum was geopend, er stonden tal van kraampjes met sportartikelen en clubmerchandise en natuurlijk was er een bar. DJacky zorgde voor een prima sfeer. Verder werden de teams van Fortuna Sittard en Fortuna Vrouwen aan het publiek gepresenteerd. Omdat het veld in het stadion nog niet speelklaar is werd er dit jaar geen oefenwedstrijd gespeeld tijdens de fandag.
Fortuna Sittard speelt komende vrijdag een besloten oefenwedstrijd tegen het Belgische Beerschot en een dag later wordt op de fandag van VVV Venlo een wedstrijd gespeeld tegen datzelfde VVV. Een week later, op zondag 13 augustus, begint het Eredivisieseizoen 2023/2024 met een uitwedstrijd tegen landskampioen Feyenoord. De competitie van Fortuna Vrouwen begint een kleine maand later, op vrijdag 9 september, met een thuiswedstrijd tegen de vrouwen van PEC Zwolle.