Laco Eaters Limburg boekt twee overwinningen

11 okt 2015, 21:23 Sport
02 eaters 1209
Laco Eaters Limburg heeft dit weekend twee wedstrijden gespeeld en beide gewonnen.
Zaterdagavond stond een wedstrijd in de BeNeLeague-competitie op het programma. In het uitduel tegen Red Eagles Den Bosch zegevierde het team van coach Christer Dreberg met 1-3.
Lars van Sloun (08:47) en Lars Engwegen (09:06) scoorden beiden in de eerste periode vanuit een power play-situatie en zetten Eaters daarmee op 0-2. In de tweede periode maakte Don Geerts er 0-3 van. De 1-3 eindstand kwam in de derde periode op het scorebord door een doelpunt van Evers (52:57).
Zondagavond speelde Laco Eaters Limburg vanwege de problemen met de koelinstallatie bij Laco Glanerbrook zijn thuiswedstrijd - ditmaal om de bekercompetitie - in Aken. Flyers Heerenveen was de tegenstander.
Ook in deze wedstrijd was de stand na de eerste periode 2-0 in het voordeel van Eaters. Beide doelpunten werden gescoord door Tom Marx.
In de tweede periode kwam Heerenveen terug op 2-1. In de laatste periode bouwden Akim Ramoul en Don Geerts de voorsprong uit naar 4-1. Met nog drie minuten op de klok werd de stand 4-2. Dichterbij kwamen de Friezen niet.