Laco Eaters Limburg wint bekerduel van Trappers

02 okt 2015, 23:58 Sport
02 eaters 1209
De eerste officiële wedstrijd die Laco Eaters Limburg dit jaar onder coach Christer Dreberg speelde was een duel in de bekercompetitie.
Tegenstander was Tilburg Trappers, de ploeg waar Eaters vorig seizoen geen potten tegen kon breken. Het team van Tilburg Trappers dat meespeelt in de bekercompetitie is echter het tweede team. Het eerste team van Tilburg Trappers heeft ervoor gekozen om uit te komen in de Duitse Oberliga.
Na een doelpuntloze eerste opende Tom Marx in een ondertalsituatie de score voor Eaters in de tweede periode (28:47, SH). Trappers wist de achterstand via Nichols (34:05, +2) en Van den Broek (39:58) om te buigen in een 2-1 voorsprong aan het eind van de tweede periode.
De derde periode was 24 seconden onderweg toen Akim Ramoul vanuit een penalty shot de gelijkmaker mocht aantekenen. Het duurde tot de slotfase van de derde periode voordat er weer werd gescoord. Erik Tummers (57:53, PP) en Lars van Sloun (58:59, empty net) bepaalde de eindstand op 2-4. Een mooie overwinning en een prima start van de bekercompetitie voor Dreberg en Laco Eaters Limburg.