Wie vult plek OCI-doelman Thijs van Leeuwen in?

12 mei 2017, 17:17 Sport
lions 2016 2017 teamfoto
OCI-Lions 2016-2017
Met de komst van de 30-jarige doelman Mark Leckebusch naar OCI-Lions 2 is het de vraag wie er tweede doelman wordt achter Luuk Hoiting, nu Thijs van Leeuwen heeft aangekondigd bij Lions te vertrekken.
Om de positie van tweede doelman van OCI-Lions wordt de komende maanden geknokt door de 20-jarige Mike Kusters en de 21-jarige Jordy Govaerts. Jordy en Mike hebben aangegeven ook het komende seizoen 2017-2018 voor Limburg Lions uit te komen.
Met Mark Leckebusch komt een doelman terug naar Sittard-Geleen die zijn jeugdopleiding heeft genoten bij V&L en bij het ontstaan van Limburg Lions instroomde bij het tweede team de Wild-Dogs. Van daaruit maakte hij onder de Russische coach Alex Rymanov de overstap naar het eerste team van OCI-Lions.
In 2012 vertrok Mark naar Swift Arnhem om twee jaar later de overstap naar het Belgische Sporting Nelo te maken. Afgelopen seizoen kwam hij uit voor het Belgische Eynatten. Bij OCI-Lions 2 wordt hij met zijn routine de speler die binnen het veld de jonge talenten moet gaan ondersteunen en sturen.