OCI-Lions wint bekerfinale tegen Fiqas-Aalsmeer

25 mei 2017, 17:41 Sport
lions 2016 2017 teamfoto
Op Hemelvaartsdag speelde OCI-Lions in Almere de bekerfinale herenhandbal tegen Fiqas-Aalsmeer.
De Noord-Hollanders werden overtuigend met 31-26 verslagen. Bij rust was de stand 12-15 in het voordeel van OCI-Lions, dat alleen in de beginfase van de wedstrijd kort tegen een achterstand aankeek. Vanaf 3-3 nam OCI-Lions een voorsprong om die vervolgens niet meer af te staan. In de tweede helft werd de voorsprong nog iets uitgebouwd.
Met deze overwinning pakt OCI-Lions de derde handbalbeker op rij. OCI-Lions-doelman Luuk Hoiting werd vandaag uitgeroepen tot doelman van het seizoen.
Op zaterdag 3 juni staat nog een laatste finale op het programma: dan speelt OCI-Lios thuis tegen Kras/Volendam de derde en beslissende wedstrijd om het landskampioenschap.