Ramon Voorn blijft bij Fortuna Sittard

26 jun 2013, 16:15 Sport
czqsfx7o2dn2s0tq46u7v5ur9 ramon voorn heeft gescoord
Goed nieuws voor de Fortuna Sittard-fans: woensdag werd bekend dat Ramon Voorn zijn contract bij Fortuna Sittard met drie jaar heeft verlengd.
De veelzijdige middenvelder en sterkhouder van de Sittardse ploeg is blij dat de onderhandelingen voorbij zijn. "Dat ik kies voor een langdurig contract bij Fortuna Sittard heeft te maken met de warmte bij de club. Fortuna Sittard is weer een club, waar menig tegenstander in de Jupiler League met knikkende knieën komend seizoen naar toe komt."
"De club zit tegenwoordig in beter vaarwater. Ik ben blij dat de kern van de ploeg is gebleven. Hopelijk kunnen we in de komende drie seizoenen eens om het kampioenschap spelen". Aldus de ambitieuze rechtermiddenvelder.
Wil Boessen is blij dat Ramon verbonden blijft aan Fortuna Sittard. "Ramon is een belangrijke pion voor ons. Hij heeft zich vorig seizoen goed ontwikkelt, ook als aanvoerder, daar ben ik heel erg blij mee. Het is voor onze ploeg belangrijk dat hij blijft, want Voorn is toch een dragende speler."
Ook manager voetbalzaken Charly Chudik is bijzonder tevreden over het langdurig vastleggen van sleutelspeler Ramon Voorn. "Wij willen op structurele wijze bouwen aan een sterke selectie waarin wij een sleutelrol weggelegd zien voor Ramon. Het feit dat we Ramon, ondanks interesse van zowel binnen-als buitenlandse clubs, aan ons weten te binden geeft onze ambitie weer."
Ramon Voorn werd door de supporters verkozen tot beste speler van Fortuna Sittard in het seizoen 2012/2013.
Als Voorn goed door de medische keuring komt zal hij zijn driejarige overeenkomst tekenen.
Bron: Fortuna Sittard