Sjoerd Ars: Oliseh narcist, Chudik engnek

04 jul 2018, 00:28 Sport
olisehfortuna sittard telstar 12
In een interview met Voetbal International heeft Sjoerd Ars zijn ongezouten mening gegeven over zijn ex-coach bij Fortuna Sittard.
Ars, die elf wedstrijden voor Fortuna Sittard uitkwam, zegt met Sunday Oliseh een krankzinnig persoon te hebben meegemaakt. “Zoek in het woordenboek de letterlijke betekenis van het woord narcist en je hebt exact het karakter van Sunday Oliseh”, zegt de voormalige aanvaller van Fortuna.
Nadat hij als lid van de spelersraad problemen met de coach bij technisch manager Charly Chudik had aangestipt kon hij bij Oliseh geen goed meer doen. Hij werd afgelopen seizoen verhuurd aan De Graafschap en hangt nu zijn voetbalschoenen aan de wilgen.
Over Chudik is Ars evenmin positief, hij noemt hem een ‘engnek’. De technisch manager deed volgens Ars niets om de door de spelersraad aangestipte problemen op te lossen en liet Oliseh zijn gang gaan. Oliseh zou tijdens een spelersbijeenkomst tegen de vijf leden van de spelersraad zijn uitgevallen waar Chudik bij zat. Oliseh wist precies wat elke speler van de spelersraad had gezegd.
In januari van dit jaar werd Oliseh door de clubleiding op non-actief gesteld. In mei van dit jaar liep zijn contract af bij de club, die sinds januari werd gecoacht door Claudio Braga en Kevin Hofland en directe promotie naar de eredivisie wist af te dwingen.