Snackpoint Eaters Limburg begint aan nieuw ijshockeyseizoen

27 sep , 16:00 Sport
zwarte hockey puck op ijsbaan wazig verlichte nacht indoor sportarena
De ijshockeyers van Snackpoint Eaters Limburg beginnen zaterdag aan het nieuwe ijshockeyseizoen met de kwartfinale om de beker van Nederland.
Op zaterdag 28 september speelt het team van coach Jeffrey van Iersel om 20:00 uur uit tegen Utrecht Dragons, een dag later wordt in Laco Glanerbrook om 19:00 uur de return gespeeld.
De overall winnaar van deze twee duels speelt op 25, 26 en/of 27 oktober de halve finale; een best of three serie tegen de winnaar van de kwartfinale tussen Zoetermeer Panters en HIJS Hokij Den Haag. De finale wordt gespeeld op zondag 1 december.
Op 5 oktober starten de wedstrijden om de Central European Hockey League (CEHL) Cup. De halve finales om deze beker worden gespeeld op 13/14/15 december, de finale vindt plaats op 8 januari 2025.
Op 20 december is dan al de competitie om het kampioenschap van de CEHL begonnen. Die loopt tot en met 16 februari 2025. Vanaf 28 februari worden de kwartfinales gespeeld en vanaf 7 maart de halve finale. Wie zich kampioen van de CEHL mag nomen wordt op 21 maart uitgemaakt in de finale.