Super Voetbaldagen in de Sportzone tijdens de Meivakantie

08 apr 2017, 8:48 Sport
super voetbal weekend
Op maandag 24 en dinsdag 25 april organiseert het European Sports Centre, onderdeel van Topsport Limburg, in samenwerking met een aantal bekende trainers twee professionele voetbaldagen.
Op beide dagen wordt er van 10:00 tot 15:00 uur getraind onder leiding van de ervaren trainers:
  • Tiny Ruijs - oud-speler van NEC Nijmegen, Fortuna Sittard en JVC Cuijck, Oud-trainer van Fortuna Sittard, MVV Maastricht, de Verenigde Arabische Emiraten, Al-Wahda FC en Al Ain FC, tevens hoofd-opleidingen geweest bij Roda JC.
  • Wil Boessen - Oud-speler van De Graafschap, FC Dordrecht, Helmond Sport en Fortuna Sittard. oud-trainer van Fortuna Sittard, VVV-Venlo, FC Oss en de Thaise clubs Chiangmai FC en Lampang FC.
  • Fuat Usta - oud-speler van Fortuna Sittard, MVV Maastricht, Besiktas (Turkije), FC Jokerit (Finland), Omiya Ardija (Japan) Cambuur Leeuwarden en Sparta Rotterdam. Oud-trainer van Fortuna Sittard, het Turkse Nationale elftal en Anzji Machatsjakala.
  • Paul Janssen - oud speler van Fortuna Sittard, FC Groningen, NAC Breda en FC Den Bosch en tevens oud-jeugdtrainer van Fortuna Sittard, momenteel werkzaam als jeugdtrainer voor VVV-Venlo.
  • Robert van der Weert - oud-speler van FC Utrecht, FC Wageningen, TOP Oss, Fortuna Sittard, AZ en NAC Breda, oud-trainer van Fortuna Sittard en momenteel werkzaam als jeugdtrainer van Roda JC Kerkrade.
  • Dominik Vergoossen oud speler van SC Cambuur, Helmond Sport en Fortuna Sittard, oud-jeugdtrainer van Roda JC, Fortuna Sittard en momenteel werkzaam voor VVV-Venlo.
Op maandag wordt gestart met enkele kleine testjes. Zo wordt de sprintsnelheid, algemene kracht, sprongkracht en wendbaarheid van de deelnemers gemeten en die daarvan een klein rapportje ontvangen. Vervolgens wordt er getraind op de velden.
Op beide dagen wordt op de voetbalvelden van de Sportzone in Sittard getraind van 10:30-12:00 uur en van 13:30-15:00 uur. Tussen de trainingen door wordt een (pasta)maaltijd geserveerd. Naast een gezonde maaltijd zal ook voldoende fruit aanwezig zijn om goed te herstellen na de beide trainingssessies.
Verzamelen, omkleden en het eten tussen de middag vinden plaats in het Topsport Limburg High Performance Centre aan de Eggerweg 4 in Sittard.
De prijs voor deelname aan deze twee dagen bedraagt €120 inclusief de maaltijden tussen de trainingen en consumpties tijdens deze maaltijden.
Inschrijven kan als je leeftijd ligt tussen de 10 en de 14 jaar. Er wordt getraind met groepjes van maximaal 12 spelers.
Neem voor meer informatie contact op met [email protected] . Inschrijven kan ook via dit e-mailadres. Stuur daarvoor een mailtje met daarin je naam, adres, telefoonnummer, voetbalclub waar je lid van bent (het is geen must om lid te zijn van een voetbalclub, misschien doe je wel een andere sport en wil je tijdens deze trainingsdagen je voetbaltalent ontdekken) en je geboortedatum.
De voetbaldagen gaan door bij minimaal 24 aanmeldingen. Inschrijven is mogelijk tot en met 21 april 2017.