Tickets Fortuna Sittard voor thuiswedstrijden eerste seizoenshelft in verkoop

14 aug , 16:00 Sport
fortuna sittard krc genk
Nu de restricties voor de thuiswedstrijden in 2024 bekend zijn is de online verkoop van tickets voor alle thuiswedstrijden van Fortuna Sittard in de eerste seizoenshelft gestart.
Alleen de wedstrijd tegen RKC ontbreekt, omdat hiervan de speeldatum nog niet bekend is.

Vrije verkoop

Door het goede gedrag van onze supporters gaan alle wedstrijden in de eerste seizoenshelft, exclusief de thuiswedstrijd tegen PSV, in de vrije verkoop. Wil jij verzekerd zijn van jouw favoriete plek, adviseren we er snel bij te zijn. Met name bij de FRS-tribune gaan er iedere wedstrijd slechts een beperkt aantal tickets in de verkoop en hierbij geldt op=op.

Fortuna - PSV

Voor de thuiswedsrijd tegen PSV gelden aanvullende restricties. Zo kunnen alleen members en clubkaarthouders tickets kopen voor deze wedstrijd. Ben jij member dan kun je vier extra tickets kopen en alle clubkaarthouders kunnen twee tickets aanschaffen. Hierbij is de persoon die de tickets online heeft aangeschaft verantwoordelijk voor de supporters die de wedstrijd bezoeken. Het is hierbij uiteraard niet toegestaan om kaarten door te verkopen aan PSV supporters. Op de wedstrijddag zelf is er geen fysieke kaartverkoop.

Membership

Wil jij komend seizoen geen thuiswedstrijd missen en diverse extra voordelen ervaren? Schaf dan een membership aan. Je ontvangt dan structureel korting bij de catering en in de fanshop. Tevens ben je gemiddeld na 9 wedstrijden al financieel voordeliger uit dan bij het kopen van losse tickets.