Vanavond 'Samen nao veure' met Fortuna SC Tv

10 feb 2022, 14:00 Sport
fortuna sittard logo rand veld stadion
"Fan zijn van een club die het moeilijk heeft valt niet altijd mee, maar juist in deze fase van de strijd moeten we 'Samen nao veure'!"
Dat vinden de makers van Fortuna SC Tv. Morgenavond om 19:00 uur staat de vierde uitzending op het programma, die bol staat van doorzetters binnen en rondom de club die vol voor succes gaan... en halen! De kijker kan volop nagenieten van de driepunter tegen Heerenveen, er zijn onder meer interviews met nieuwe spelers, er wordt weer een talent van de maand uitgeroepen en natuurlijk is er aandacht voor de promotie van het Fortuna Sittard G-team.
In de tijd dat de dagen maar niks langer worden en Covid de fan scene in de ‘vriesstand’ heeft gezet moet Fortuna Sittard knokken om lijfsbehoud. Het streven moet 34 punten zijn en dat is nog een lange weg. Geen gemakkelijke opgave, maar mensen binnen en buiten de club doen er alles aan om de kans op prolongatie van het Eredivisieschap zo groot mogelijk te maken.
De uitzending is vanaf donderdag 10 februari om 19:00 uur te zien via Facebook en Youtube van Fortuna SC tv te zien.
Alle eerdere uitzendingen zijn op Youtube terug te vinden. Wie zich abonneert op het Youtubekanaal van Fortuna SC Tv krijgt een melding als er nieuw materiaal online staat. Youtube kun je bekijken op je pc, tablet of telefoon met internetverbinding, maar ook rechtsreeks op Smart Tv of via google Chromecast.