Zesde Holy Hill Obstacle Run in Sittard

18 apr 2023, 20:00 Sport
impressies holy hill obstacle run 2022
Op zondag 17 september 2023 vindt de zesde editie van de uitdagende Holy Hill Obstacle Run plaats in Sittard.
De hindernisloop start en finisht op de Schootsvelden en biedt circa 5000 deelnemers de keuze uit vier verschillende afstanden: 6, 9 of 18 kilometer, of de family run. Op alle afstanden moeten de deelnemers meer dan 60 obstakels overwinnen, waaronder modder obstakels, glijbanen, klim obstakels en een zipline.
De Holy Hill Obstacle Run is een unieke uitdaging voor deelnemers van alle niveaus en leeftijden. De family run is bijvoorbeeld speciaal ontworpen voor gezinnen met kinderen vanaf 8 jaar, terwijl de 18 kilometer run een echte test is voor de meer ervaren obstacle runners. De diverse obstakels zorgen ervoor dat deelnemers alles uit de kast moeten halen om de finish te bereiken. Ook krijgen de deelnemende groepen een unieke ‘groepsmissie’ mee die ze tijdens de run dienen te voltooien, teamwork is dus vereist!
  • Tijdens de Holy Hill Obstacle Run komen de deelnemers allerlei typisch historische Sittardse ‘heilige’ elementen tegen zoals de beroemde St. Rosa Kapel.
  • De Holy Hill Obstacle Run kenmerkt zich doordat alle obstakels van hout zijn gemaakt.
  • De Holy Hill Obstacle Run is meer dan alleen een sportevenement. Het is ook een feestje met muziek en foodtrucks op het evenemententerrein.
Inschrijven voor de Holy Hill Obstacle Run kan via de website . Deelnemers ontvangen een medaille bij de finish.