Winnaar Grote Limburg Quiz naar huis met Aygo

Foto: Grote Limburg Quiz L1

Na een razend spannende ‘Grote Limburg Quiz’ op L1 Radio was Cyriel Drummen de deelnemer met de meeste correcte antwoorden en daarmee de winnaar van de splinternieuw Toyota AYGO.

In drie weken tijd schreven enkele duizenden deelnemers zich in voor de door de Limburgse Toyota Dealers, Mengelers Groep, Gommans & Jansen, Geelen Weert en Oostendorp Auto, opgezette quiz in samenwerking met L1.

Vier maal daags kregen deelnemers telefonisch live in de uitzending de kans om zoveel mogelijk, aan provincie Limburg gerelateerde, vragen correct te beantwoorden. Ondanks dat veel deelnemers niet verder kwamen dan vraag 1, was het bovenin het klassement constant erg spannend.

Een week lang was Cyriel Drummen de leider met 4 correct beantwoorde vragen. Tijdens de finaledag op 3 april jl. was om 18:45 uur de laatste deelnemer aan de beurt alvorens de winnaar van de felbegeerde hoofdprijs bekend was. Met 3 correcte antwoorden werd het een bloedstollende strijd, maar bleef de score van Cyriel Drummen overeind.

Donderdag 9 april jl. was het moment dat de dolgelukkige prijswinnaar zijn nieuwe Toyota AYGO mocht komen ophalen bij het hoofdkantoor van L1 in Maastricht. Op deze zonnige dag overhandigden de deelnemende Limburgse Toyota dealers de sleutels aan Cyriel en zijn vrouw. Wij wensen hen heel veel plezier en veilige kilometers toe!

De Toyota AYGO kan samengesteld worden zoals je zelf wilt. Met kleuraccenten aan de buitenkant, diverse dashboarddelen, het x-vormige front en nog veel meer. Personaliseer de AYGO naar eigen voorkeur. Betrouwbaar, ruim én betaalbaar. De AYGO x-wave met open dak, heeft zelfs tijdelijk gratis navigatie.

Naast de hoofdprijs zijn er enkele tientallen dag- en weekprijzen, beschikbaar gesteld door de Limburgse Toyota dealers, L1 en enkele Limburgse dagattracties, uitgereikt aan deelnemers. Niet gewonnen? Bekijk de websites van de deelnemende Toyota dealers voor andere acties en voordeel.

» Mengelers Groep

Cookieinstellingen