Inspired foldering voor Inspired Shopping

Het Centrummanagement van Sittard gaat bijzonder geïnspireerd te werk om de op Allerheiligen ingelaste extra koopzondag onder de aandacht te brengen van het winkelend publiek in binnen- en buitenland.

Er werd afgelopen periode dan ook weer volop gefolderd. Natuurlijk tijdens het Sittardse Oktoberfeest, maar ook daarbuiten in onder andere Tudderen en in Maasmechelen Village.

Na zes zinderende dagen Oktoberfeest, met meer dan 200.000 bezoekers, pakt Sittard dus opnieuw uit. Letterlijk: want op zondag 1 november staan meer dan 100 cadeaus te wachten om uitgepakt te worden. Elke bezoeker die deze zondag in totaal voor minimaal 100 euro heeft besteed in één of meerdere winkels ontvangt een gratis cadeau. Dus dat wordt kassabonnen bewaren! Op vertoon van de aankoopbewijzen mag men op de Markt – zolang de voorraad strekt – kiezen uit een van de vele feestelijke cadeaus.

inspired-shopping-etalage

Naast de vele cadeaubonnen van onder andere Stoer en Zo, Shine2Shine en Paul Spanjaard kan de bezoeker zo maar de nieuwe eigenaar worden van een prachtige decoratieve vaas ter waarde van €75, beschikbaar gesteld door Presento. Maar ook sieraden, horloges, parfum en andere luxe artikelen zitten in de cadeaus verstopt! En natuurlijk pakt ook de Horeca groots uit met diverse arrangementen en dinerbonnen.

Inspired Shopping, zondag 1 november van 12:00-17:00 uur, Centrum Sittard. Deze koopzondag wordt mede mogelijk gemaakt door Centrummanagement Sittard, Gemeente Sittard-Geleen en Mariapark.

inspired-shopping

Cookieinstellingen