Sani4all opent nieuwe winkel op Retailpark Sittard Geleen

Foto: SGN

Zaterdag openden Aaron Heijen en Rens Weertman met Sani4all een nieuwe badkamerspeciaalzaak op Retailpark Sittard Geleen (voorheen bekend als Gardenz) in Geleen.

In de ruim opgezette zaak staan verschillende compleet ingerichte badkamers en toiletruimtes opgesteld. Bij wijze van voorbeeld, want klanten kunnen natuurlijk ook hun eigen ideeën en voorkeuren inbrengen. In elk geval bieden de in de bijna duizend vierkante meter grote showroom opgestelde badkamers en toiletruimtes een bron van inspiratie.

Sani4all kan alles voor de klant regelen, vanaf het ontwerpen en inmeten tot en met de vakkundige montage en oplevering. Dat betekent een hoop minder zorgen en gedoe.

Sani4all is een franchiseketen met inmiddels 19 winkels. De vestiging in Geleen is de eerste in Limburg. Ondernemers Aaron Heijen en Rens Weertman hebben allebei hun oude job bij Amac opgezegd om zich nu in een compleet andere markt te kunnen ontplooien. Bij de Apple reseller hebben beiden geleerd dat niet alleen de kwaliteit van het verkochte product van belang is, maar dat de kwaliteit van de service en de klantvriendelijkheid minstens zo belangrijk zijn. “Wat dat betreft verandert er voor ons eigenlijk niks,” aldus Heijen.

Sani4all op Retailpark Sittard Geleen is van dinsdag tot en met vrijdag open van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. Zondag en maandag is de zaak dicht. Op Tweede Paasdag, maandag 18 april, is de showroom geopend van 12:00 tot 17:00 uur.

Sani4All Sittard-Geleen, Egelantier 13, 6163 RB Geleen
Telefoon: 046 202 2794 – e-mail: [email protected] – website: www.sani4all.nl

Cookieinstellingen