TME verlaagt de drempel voor elektronische componenten bestellen

Foto: TME

Zeg je elektronische onderdelen, dan zeg je TME. Dit bedrijf lijkt het onmogelijke te doen: elektronische componenten kopen simpel maken!

Welke elektronica componenten heb je nodig? Voor het bouwen of repareren van elektronische apparatuur biedt het Poolse bedrijf TME een grote variatie aan elektronische componenten waar je uit kunt kiezen. Van draden en kabels tot een relais of schakelaar; voor al deze elektronische componenten is het van belang dat ze goed aansluiten op het elektronisch ontwerp van het betreffende apparaat. TME biedt niet alleen vrijwel alle soorten onderdelen, maar ook gedegen kennis.

Van aanhangwagen tot elektronische componenten online bestellen

TME bestaat al meer dan 30 jaar. Dit bedrijf is begonnen met de verkoop van elektronische onderdelen vanaf een aanhangwagen. Nu is het bedrijf een wereldwijde speler met 1.200 medewerkers. Er zijn honderdduizenden soorten en maten componenten. Daardoor lijkt het soms lastig om elektronische componenten online te bestellen. Mogelijk twijfel je welk type elektronisch component het beste past op jouw apparatuur. In dat geval kun je altijd gemakkelijk meerdere onderdelen tegelijk bestellen. De elektronische componenten die niet blijken te passen op jouw apparatuur kun je gemakkelijk en vrijblijvend retourneren. Ook wanneer je meerdere elektronische componenten nodig hebt voor de reparatie of het ontwerp is het handig dit in één keer te bestellen, zodat jouw elektronische werkzaamheden soepel zullen verlopen. TME verlaagt de drempel voor elektronische componenten bestellen.

Waarom is een soldeerstation zo belangrijk?

Voor het repareren van elektronische apparatuur zul je vaak moeten solderen. Kies in dit geval voor een soldeer en desoldeerstation. Want voor reparatie moet je immers oud soldeertin verwijderen voor je nieuwe elektronische componenten kunt plaatsen. Solderen is precisiewerk. Daarom is het van belang om schoon en netjes te werk te gaan. Wanneer je hier al ervaring mee hebt, weet je als geen ander dat een soldeerstation hierbij een onmisbare machine is. Neem ook voor een overzicht van soldeerstations eens een kijkje op www.tme.eu/nl/katalog/dip-switch-schakelaars_100058.

Vind de elektrische componenten die je nodig hebt

Ben je op zoek naar een elektronisch component en ben je benieuwd naar het aanbod en de prijzen? Kijk dan eens in een elektronische componenten webshop voor een volledige catalogus van elektronica componenten. Weet je niet precies wat je zoekt of heb je een vraag? Met meer dan 30 jaar ervaring binnen dit bedrijf, kun je gerust je vraag aan een van de medewerkers stellen.

Cookieinstellingen