Toch een editie van Mama’s Pride in 2021?

Mama's Pride (archieffoto, 2016)
Mama's Pride (archieffoto, 2016)
Foto: © Ivo Goessens - Double Eye - Geleen

Het Moederdagweekend, waarop Mama’s Pride 2021 gehouden had moeten worden, is allang achter de rug.

Corona was ook dit jaar de reden dat het vriendelijke en gratis toegankelijke popfestival in het Burgemeester Damenpark in Geleen niet door mocht gaan.

Afgelopen Vaderdagweekend organiseerde Mama’s Pride een Walk with Mama, een wandeltocht door Geleen, met onderweg muzikale verrassingen en een rits te beantwoorden kennisvragen waarmee prijzen waren te winnen.

Maar een wandeling, hoe aardig ook op zichzelf ook, volstaat voor de rechtgeaarde fan en organisator natuurlijk niet. Reden voor Mama’s Pride om toch te proberen om een 2021-editie van de grond te krijgen. Die zal dan wel zónder toegangstest, maar mét inachtneming van anderhalve meter afstand worden georganiseerd. Het aantal toe te laten bezoekers wordt daardoor beperkt zijn en bezoekers zullen zich vooraf moeten registeren. Vanwege de beperkte capaciteit wordt het festival gedurende vier dagen gehouden, van donderdag 19 tot en met zondag 22 augustus.

Als eerste informatie krijgen over hoe en wanneer je (gratis) tickets kunt bestellen? Meld jezelf dan aan op mamaspride.nl.

Cookieinstellingen