ECSplore organiseert zomerprogramma voor 55+ en senioren

Foto: CC0 via Pixabay

Van 23 tot en met 27 augustus organiseert ECSplore een zomerprogramma met activiteiten voor 55-plussers en senioren.

Inschrijven voor deze activiteiten is nu mogelijk en kan nog tot 26 augustus, De volgende activiteiten staan op het programma:

Maandag 23 augustus
Wie houdt van minigolf, Jeu de Boules, drie op een rij, kegelen en andere kleine spellen wil deze activiteit beslist niet missen. Naast de verschillende originele, creatieve en uitdagende beweegvormen kunt u even op adem komen tijdens de workshop over leefstijl. De activiteiten vinden van 13:30 tot 16:00 uur plaats op het terrein van VV Zwentibold aan de Allee 9 in Limbricht.

Woensdag 25 augustus
Ooit gehoord van Crazy ’55 of klootschieten? Wij wel! We kunnen alvast verklappen dat samenwerking en creativiteit zeker van pas gaan komen op deze dag. Meedoen is ervaren. Crazy ’55 wordt van 13:30 tot 16:00 uur gehouden in het Danikerbos. Startpunt is Manege Ten Eysden in Geleen.

Vrijdag 27 augustus
Laat je meenemen naar warme, verre landen en speel mee op de exotische beats van Teramang drum experience. Als een ware percussiegroep samen een stuk spelen! De activiteit wordt van 13:30 tot 16:00 uur gehouden in Cultuur Museumatelier Ligne

Heeft iets minder luidruchtigs uw voorkeur? Begin dan met schetsen en zet daarna een stilleven op het doek!
Je mag zelf voorwerpen meenemen van thuis om na te schilderen. Denk hierbij aan een fruitschaal, vaas, kan of droogbloemen. Dat wordt een echt kunstwerk! Deze activiteit kan op vrijdag 27 augustus van 13:30 tot 16:00 uur worden gevolgd bij BMV de Henkhof aan de Clemensweg 1 in Merkelbeek.

Cookieinstellingen