Guus Steinen hoopt Kwebbel & Sjnebbel naar het LVK 2022 te sturen

<em>Kwebbel & Sjnebbel</em>
Kwebbel & Sjnebbel
Foto: Kwebbel & Sjnebbel

Dat de dames Kwebbel & Sjnebbel meerdere talenten hebben wisten we al, maar dat daar ook het zingen van carnavalsliedjes bij hoort is nieuw.

Naast zijn inzending met Don Kiesjot lag er bij schrijver Guus Steinen nóg een mooi liedje klaar. Guus had al langer een oogje op de dames. Het thema dat door zijn hoofd speelde is dat mensen tegenwoordig veel langer jong van geest blijven en dat juist die oudjes vaak goed feest kunnen vieren. Toen heeft hij Kwebbel en Sjnebbel (alias Cyrille Niël en Sjef Schurgers) benaderd voor een samenwerking.

Die dames zeen nog lang neit euver de datum haer!

Vandaar deze verrassende zet dat de dames nu in de studio van Marlstone een liedje aan het inzingen zijn met de titel Veer zeen nog lang neit euver de datum haer.

Kwebbel & Sjnebbel: “Veer vuile os gans vereerd, dat Guus ós gevraog haet tössje de professionals”. Sjnebbel: “Dènk ouch waal dat dat is omdat veer nog zo goud oetzeen!” Kwebbel: “Jao, of hae mot geweite höbbe dat dit sjtiekem op ózze bökketlies sjtóng óm ens deil te numme mit ein richtig vastelaovesleidje.”

Krisnachmerrie

Naast de opnames van het LVK liedje “Veer zeen nog lang niet euver de datum haer” zijn de dames momenteel druk aan het repeteren voor de kerstshow, de Krisnachmerrie, die de 2 weekenden tussen Sinterklaas en Kerst geprogrammeerd staat in het Forum. Die voorstellingen gaan zoals het er nu uitziet gewoon door, ook als de huidige maatregelen verlengd zouden worden.

Cookieinstellingen