Nieuwe website voor Radio Nónnevot

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De Sittardse online carnavalsmuziekzender Radio Nónnevot beschikt sinds nieuwjaarsdag over een nieuwe website.

Daarop vind je een heleboel informatie en kun je bijvoorbeeld de podcast van René Haustermans terugluisteren. En die podcast – de plaat en zien verhaol – is de moeite van het beluisteren waard. Haustermans vertelt over een aantal bekende Sittardse carnavalsliedjes welk verhaal erachter zit. En dat is goed voor een aantal verrassingen en eye-openers, waardoor je zo’n liedje misschien nog meer gaat waarderen.

Behalve dat doorlopend Zittesje Vastelaovessjlagesj worden gedraaid biedt Radio Nónnevot ook een aantal vaste programmaonderdelen. Zo kun je elke week op maandagochtend 11:00 uur samen op pad met razende reporter Sam Verbeek, luister je op dinsdagavond 19:00 uur naar de volgende podcast ‘De plaat en zien verhaol’ van René Haustermans en kun je vrijdagavond om 21:00 uur genieten van de ‘Mega Maffe Vastelaovesmix’ van DJacky. Verder biedt Radio Nónnevot wekelijks een prijzenpakket aan de winnaar van de ‘Radio Nónnevot Hittepetit’, die van woensdag tot zondag door DJ’s van deze lokale carnavalszender wordt gepresenteerd.

En ben je in voor een alleraardigste verrassing? Stem dan zeker op maandag 10 januari om 11:00 uur af op Radio Nónnevot!

Volg Radio Nónnevot via:

Cookieinstellingen