BH-APK bij Pé bodywear

Pé bodywear - lingerie & mammacare
Pé bodywear - lingerie & mammacare
Foto: Photostique

Wist u dat ongeveer 70 procent van de dames een verkeerde BH draagt? Een kwart van de vrouwen heeft zelfs nog nooit een professioneel lingerie-advies gehad!

Hoe krijg je dan wél ’n goede BH in de juist maat?
Bij het vinden van een goede BH komt méér kijken dan alleen het meetlint. Meetuitkomsten dienen alleen gebruikt te worden als een eerste indicatie, want het belangrijkste is en blijft hoe een BH zit: daar pas je de maat op aan.

Een van de belangrijkste regels hierbij is, dat je bij twijfel een grotere cup en kleinere omvang neemt. De maten kunnen dan wel verschillen per merk, maar elke BH hoort nog lekker te zitten op de ruimste stand van de sluitingshaakjes (dit kan een kleinere omvangmaat zijn dan die je officieel hebt gemeten). Het rugpand moet dan zodanig strak zitten, dat er niet meer dan twee vingers tussen passen en zo de steun voor 90 procent vanuit de band komt. Als schouderbandjes de hele tijd afzakken of als die juist nodig zijn om de dames hoog te houden, zit de BH gewoon niet goed en moet de band strakker.

Veel vrouwen vrezen voor rugrolletjes als de omvang van de BH te strak zit. Wanneer je huidconditie vermindert, krijgt echter iedereen plooitjes en rolletjes. Die worden juist geaccentueerd als de band te wijd is en van achter naar boven verschuift. Als de band lager zit en de juiste stevigheid biedt, blijft hij goed op z’n plek, zonder de huid extra omhoog te duwen.

Net zoals je lichaam verandert, broeken losser en strakker worden, kilo’s erbij komen of eraf gaan, zo veranderen de structuur van het borstweefsel en de borsten met het ouder worden. Hierdoor verandert een vrouw gemiddeld zes keer in haar leven van BH-model en maat. Blijf dus altijd zorgvuldig passen en ga regelmatig voor een BH-passessie naar een ervaren lingerieprofessional!

BH-APK
En als je dan ’n goede BH in de juiste maat hebt, denk dan ook eens aan de BH-APK. De reden dat er meerdere haakjes aan BH’s zitten, is omdat je zo meerdere standen hebt om strakker te doen, zodat je ook langer kunt doen met je BH. De elastiek van elke BH slijt namelijk, waardoor er op een gegeven moment in de omvang niet zo veel rek meer zit, bandjes losser worden en het model minder mooi zit, terwijl de BH zelf nog goed uit ziet.

Dan is ’t dus tijd voor de BH-APK! Wees ook hiervoor welkom bij Pé bodywear, waar Gaby en Petra graag nog eens de pasvorm van je eigen BH nalopen, eventueel de omvang strakker zetten en de bandjes weer goed stellen.

banner-artikelbreed-met-adres-pe-bodywear

Cookieinstellingen