Très Jardin – La fête de la vie

Foto:

Fundraisingactiviteit van Round Table 67 Mijnstreek ten behoeve van het Toon Hermanshuis en Cycling 4 Better.

De Nederlandsche Tafelronde is een vereniging van alle landelijk aangesloten Ronde Tafel service clubs, en omvat momenteel 197 tafels. Er zijn ook Tafels in de meeste Europese landen, alsook in Azië, Afrika, Noord en Zuid Amerika en Oceanië. Het is een vereniging die onderlinge vriendschap bevordert, uitwisseling van kennis, ervaring en meningen stimuleert om zo bij te dragen aan de ontwikkeling en ontplooiing van haar leden.
Daarnaast is het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap minstens zo belangrijk. Een vereniging voor mannen tussen de ca. 25 en maximaal 40 jaar die onderlinge vriendschap bevordert, die tegelijkertijd stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld en die zo bijdraagt aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden.
Round Table 67 Westelijke Mijnstreek werd opgericht op 31 januari 1958 door een aantal enthousiaste mannen, waarvan een groot deel niet uit de streek kwamen en werkzaam waren bij DSM. Round Table 67 Westelijke Mijnstreek telt momenteel 19 leden.
Op 14 september 2013 organiseert RT67 het ‘charity event’ Très Jardin – La fête de la vie. Op deze bijzondere dag spelen onder andere Crazy Piano’s. De opbrengst van van deze dag komt ten goede aan het Toon Hermans Huis en Cycling4Better.
Kaartverkoop
Een ticket voor Très Jardin kost € 67,00. Voor die prijs kunt u genieten van voortreffelijke culinaire hoogstandjes. Tevens zijn dranken inbegrepen. Tenslotte, maar zeker niet minder belangrijk: u steunt goede doelen. Heeft u vragen over uw bestelling? Neem dan contact op via 0621 14 68 17 of via e-mail [email protected].
Très Jardin
Zaterdag 14 september 2013
15.00 – 23.00 uur
Jardin D’Isabelle, Kerkepad Sittard
Dresscode: fashionable

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Sittard-Geleen?
» of volg ons op Twitter via @SGNieuws
» of ontvang de nieuwsbrief in uw mailbox
Cookieinstellingen