Neem zelf de regie over je gezondheid

Foto: Nico Neele

Neem zelf de regie over je gezondheid: onder die titel geeft Personal coach & trainer Nico Neele twee lezingen in hotel Merici.

Neele: “Als personal coach leer ik onder andere (top)ondernemers hoe ze fit en gezond kunnen worden en blijven. Ik geloof dat je jezelf kan helpen om zowel geestelijk als fysiek in balans te komen. In een tijd waarin het aantal burnouts en chronische ziekten als diabetes en rugpijn groter is dan ooit, is dit een verfrissende en welkome benadering.”

“In mijn boeken In gesprek met jezelf, Jezelf zien en Er is meer dan voetbal leg ik op een praktische manier uit hoe mensen de regie over hun eigen gezondheid kunnen nemen. Mijn uitgangspunt voor al mijn lessen is het feit dat we lichaam en geest niet los van elkaar zien. Onze gedachten – bewust en onbewust – beïnvloeden onze fysieke gezondheid. Omgekeerd voelen we ons ook beter wanneer we fysiek gezond zijn. We moeten dus aan beide knoppen draaien, fysiek én mentaal, om gezond te worden en te blijven.”

Om de balans te houden moet je niet bang zijn om te vallen

“Ik geef lezers en toehoorders concrete tips om de eigen vitaliteit een flinke ‘boost’ te geven. Iedereen kan hier direct mee aan de slag en zodoende z’n eigen fysieke en geestelijke gezondheid naar een hoger plan tillen.”

Wil je bij zo’n lezing aanwezig zijn? Meld je dan aan door een mail te sturen naar [email protected]. Neem ook gerust een kijkje op www.niconeele.nl.

Lezing door Nico Neele, Personal coach, trainer & auteur
Wanneer: donderdag 16 mei en dinsdag, 21 mei
Tijd: 15:00-17:00 uur.
Waar: Merici Hotel Sittard, Oude Markt 5-7, 6131 EN Sittard, telefoon 046-4009002
Kosten: € 75,- p.p.
» www.niconeele.nl

Cookieinstellingen