Marotte Valentijns-treffe, hét carnavalsspektakel voor de jeugd!

Foto:

Marotte Valentijns-treffe is dit jaar het thema van het jeugdevenement dat plaatsvindt in café De Buren aan de Markt in Sittard. Deze derde editie is een initiatief voor de jeugd, georganiseerd door de jeugd (van stadscarnavalsvereniging De Marotte Zitterd). 

De jeugdzitting vindt plaats op Valentijnsdag, vrijdag 14 februari van 20.11-23.30 uur. Anders dan eerdere edities is de entree dit jaar gratis. Met muziek van o.a. Big Benny en Shaking DJs belooft het een leuke avond te worden. Natuurlijk is er ook aan de nodige verrassingen gedacht… Reden genoeg om samen met vrienden een kijkje te komen nemen!
Wat kun je verwachten?
Op deze avond is het de beurt aan de kinderen van 11 tot en met 14 jaar om te genieten van hun carnavalsavond, samen met vriendjes en vriendinnetjes. Er is aan alles gedacht, van leuke artiesten met muziek waar je op kunt hossen, danspasjes wagen op de Wii, je laten schminken en smikkelen van allerlei lekkernijen. Verder zijn er nog een aantal leuke verrassingen voor de jonge carnavalisten. Ouders worden vanaf 22.30 uur in de gelegenheid gesteld om ook een kijkje te komen nemen.
Natuurlijk is Stadsprins Maikel I ook aanwezig om er samen een spectaculaire avond van te maken. Nieuwsgierig? Twijfel niet en kom naar dit jeugdspektakel in café De Buren op 14 februari. 
Kijk voor meer informatie op de Marotte Facebookpagina onder het kopje ‘evenementen’, en op Twitter @Marotte_Zitterd
Cookieinstellingen