Besluitenlijst week 6 (03-02-2014)

Besluitenlijst van het College van Burgemeesters en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 6 een besluit heeft genomen. Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 37 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt
Reparatie ten aanzien van eerder voorgestelde, geactualiseerde versie van het ‘Privacy- en Gebruiksreglement Elektronische Communicatiemiddelen’ (Pegrec), zoals dat per 1 maart 2014 in werking treedt
Het college besluit om het ‘Privacy- en Gebruiksreglement Elektronische Communicatiemiddelen’ (Pegrec), die per 1 maart 2014 in werking treedt, aan te passen in die zin dat de bepalingen betreffende uitsluiting van controle op inhoud bij het gebruik van elektronisch verkeer ook geldt ten aanzien van de griffier en de griffiemedewerkers.
Informatie: Peter Boers
Telefoon: 046-4777637
Portefeuillehouder: wethouder Pieter Meekels
Gemeenteraadsverkiezingen 2014 en experiment centraal tellen van de stemmen
Het college stelt de bezetting van het hoofd-, centraal en gemeentelijk stembureau voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014 vast. De locatie waar de centrale stemopneming plaatsvindt in het kader van het experiment centraal tellen stemmen is gemeentehuis Geleen, Markt 1 vanaf 22.00 uur.
Informatie: Ilse Terpstra
Telefoon: 046-4778148
Portefeuillehouder: burgemeester Sjraar Cox
Bestuurlijke consultatie Voorkeursstrategie Deltaprogramma Limburgse Maasvallei
Het college neemt kennis, in het kader van de bestuurlijke consultatie Voorkeursstrategie Deltaprogramma Limburgse Maasvallei, van de concept bestuursnotitie ‘Regioproces Deltaprogramma Limburgse Maasvallei’. De coördinerende Maasgemeente Maastricht is per brief op de hoogte gesteld van de reactie van het college.
Informatie: Marion Nieuwenhuijzen
Telefoon: 046-4778308
Portefeuillehouder: wethouder Peter Geenen
Vragen ex artikel 37 RVO inzake poppodium Volt
Het college heeft de vragen van de Fractie CDA/Raadslid H. Schörgers beantwoord inzake Poppodium Volt.
Informatie: Corry de Koster
Telefoon: 046-4777660
Portefeuillehouder: wethouder Berry van Rijswijk
Aanpak en methodiek jongerenoverlast 2014
Het college stemt in
1. met de voortzetting van het project MIAS in 2014 a 76.125 euro
2. ten behoeve van MIAS voor 2014 een bedrag van 38.062 euro te onttrekken uit het budget “Veiligheidsprogramma” en 38.063 euro uit het CJG budget.
Informatie: Suzan Rosenke
Telefoon: 046-4777838
Portefeuillehouder: wethouder Berry van Rijswijk
Verlichtingsplan centrum Sittard
Het college stemt in met het opstellen van een verlichtingsplan centrum Sittard en de dekking van de planvorming. Het realiseren van het plan zal plaatsvinden ter bevordering van de beleving in de binnenstad en binnen bestaande budgetten waarbij gezocht wordt naar mogelijk besparingspotentieel met behoud van veiligheid.
Informatie: Raoul Pinxt
Telefoon: 046-4778661
Portefeuillehouder: wethouder Els Meewis-Stans
Cookieinstellingen