‘Schade, Sittard, alles ist vorbei…’

Jammer, maar helaas, het Tiende Oktoberfeest van Sittard zit er nu écht op. Het waren 6 mooie dagen met vele hoogtepunten die in opperbeste sfeer verliepen.

De laatste Oktoberfeestdag was er in het Yellow Rental paviljoen nog veel te beleven voor de kleintjes bij Lollypop, waaraan onder andere werd meegewerkt door Telekids. De kinderen mochten om beurten met groepjes het podium op om lekker mee te dansen.
nqxeu6duod007efj5li8a58ia
In de L1-Stube werd ondertussen gestreden om de winst van de eerste Oktoberfeest talentenjacht. Volle Poele ging met de beker aan de haal en beleefde na het mooie slotvuurwerk even later in het afgeladen Brand Weizen paviljoen wat het is om voor een enthousiast publiek van 3500 feestgangers te mogen optreden. Samen met Die Edsleer en Andreas Gabalier maakte men er een daverende feestavond van.
d0wi21jliwbs3oluy04q50egz
En terwijl het Brand Weizen paviljoen nog kolkte met Andreas Gabalier en er ook in het Yellow Rental paviljoen nog volop werd gezongen begon een aantal kermisexploitanten alvast aan het afbreken van hun attracties, terwijl anderen nog volop doordraaiden. De laatste bratwursten gingen van de gril en de vlam onder de pan waarin de reibekuchen werden gefrituurd ging uit.
eqqxtrse6wzisjbgzv9bpawv5
Het was weer een mooi feest, strak georganiseerd en hoog gewaardeerd door het publiek. Op dus nu naar de elfde editie, en die begint precies over een jaar op vrijdag 23 oktober en duurt tot en met woensdag 28 oktober. Wedden dat die periode al bij menigeen in de agenda staat?
Overmorgen zullen de schootsvelden weer zo goed als helemaal vrij zij. 
Alsof er nooit een Oktoberfeest is geweest.
Cookieinstellingen