John Kuijpersprijs voor Inge Minkenberg

Foto:

Afgelopen maandag werd in het bijzijn van landelijk SP-fractievoorzitter Emile Roemer door mevrouw Kuijpers de John Kuijpersprijs uitgereikt aan Inge Minkenberg van ‘Make a Wish / Do a Gift’. 

Inge  is op 17 december 2013 het initiatief ‘Make a Wish/Do a Gift’ gestart. Mensen kunnen hier Gratis Wensen en Gratis Geven. Minder bedeelde, maar ook bedeelde mensen kunnen op deze pagina  goederen en diensten wensen of geven. Allemaal  gratis. Daarnaast worden iedere week 20-25 Smile-Pakketten (voedsel- en kledingpakketten) uitgegeven  voor mensen die in armoede leven. Na een maand op Facebook telde het initiatief al 1000 leden en bleef sindsdien maar groeien tot thans ruim 6000 leden. 
De prijs is een blijk van erkenning en waardering voor een inwoner of organisatie van de gemeente Echt–Susteren die op sociaal vlak van bijzondere betekenis is voor haar inwoners. 
John Kuijpers heeft zich als bestuurslid van de afdeling Sittard-Geleen jarenlang met een enorme gedrevenheid ingezet voor de SP binnen de Westelijke Mijnstreek. Hij was lid van Provinciale Staten voor de SP en was groot pleitbezorger van het organiseren van ouderen in de SP. 
Cookieinstellingen