Besluitenlijst Week 40 2022

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Besluitenlijst van het College van Burgemeester en Wethouders. Hieronder vindt u een overzicht van alle onderwerpen waarover het College van Burgemeester en Wethouders van Sittard-Geleen in week 40 van 2022 een besluit heeft genomen.

Aan deze publicatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Stukken met betrekking tot genoemde besluiten zijn niet altijd beschikbaar in verband met eventuele aanpassingen. Bovendien kunnen zij pas worden verstrekt als zij de geadresseerde hebben bereikt. Ook kan het voorkomen dat antwoorden op vragen van raadsleden (art. 43 reglement van orde) pas beschikbaar worden gesteld als de antwoorden de vragenstellers hebben bereikt.

Besluitenlijst week 40 – 2022

Vragen ex artikel 43 RVO inzake sensoren verkeersregelinstallaties Sittard-Geleen
De fractie Lokaal Sittard-Geleen-Born heeft vragen gesteld over detectie van motoren en (brom)fietsen bij verkeersregelinstallaties in Sittard-Geleen. Deze artikel 43 vragen zijn door het college van B&W beantwoord. De antwoordbrief wordt aan de fractie verzonden.
Informatie: Bart Lendfers
Telefoon: 06-38293678
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Leon Geilen

Vragen ex artikel 43 RvO inzake mantelzorgwoningen
De fractie CDA heeft vragen gesteld inzake mantelzorgwoningen. Deze artikel 43 vragen zijn door het college van B&W beantwoord. De antwoordbrief wordt aan de fractie verzonden.
Informatie: Nora Ritzen
Telefoon: 06-38603694
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Leon Geilen

Vragen ex Artikel 43 RvO inzake bomenkap Vredeslaan Limbricht
De fractie GroenLinks/PvdA heeft vragen gesteld over de voorgenomen bomenkap in de Vredeslaan te Limbricht. Deze artikel 43 vragen zijn door het college van B&W beantwoord. De antwoordbrief wordt aan de fractie verzonden.
Informatie: Antoine Sijstermans
Telefoon: 06-11980072
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Leon Geilen

Afvalstoffenverordening Sittard-Geleen 2023 en Uitvoeringsregeling Afvalstoffenverordening Sittard-Geleen 2023
Het college van B&W heeft ingestemd met de inhoud van de nieuwe concept- afvalstoffenverordening alsmede de concept-uitvoeringsregeling om het vastgestelde uitvoeringsplan Van Afval Naar Grondstof 2022-2025 uit te kunnen voeren. Ter vaststelling legt het college de nieuwe afvalstoffenverordening voor aan de raad. Het college heeft voorts ingestemd met het vrijgeven voor inspraak van de gewijzigde inzamelfrequentie voor restafval en PMD.
Informatie: Max Narinx
Telefoon: 06-43491526
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Leon Geilen

Brief aan de gemeenteraad inzake nieuwe ontwikkelingen omtrent kernenergie
Het college van B&W heeft besloten de gemeenteraad per brief te informeren over nieuwe ontwikkelingen omtrent kernenergie op landelijk en provinciaal gebied. Met de brief wordt beoogd de raad te informeren over landelijke en provinciale ontwikkelingen omtrent kernenergie.
Informatie: Indy Rozenboom
Telefoon: 06-18704418
E-mail: [email protected]
Portefeuillehouder: wethouder Ivo Tillie

Cookieinstellingen