Welkom bij Sittard-Geleen.nieuws.nl!

Foto:

Sittard-Geleen, 14-08-2011 | Vanaf 14 augustus 2011 is deze nieuwe website voor Sittard-Geleen en omstreken online.

Sittard-Geleen, 14-08-2011 | Vanaf 14 augustus 2011 is deze nieuwe website voor Sittard-Geleen en omstreken online.

Sittard-Geleen.nieuws.nl wil de centrale plek op internet zijn waar mensen, die zoeken naar informatie van, voor, over en uit Sittard-Geleen, een waaier aan informatie aantreffen, gerubriceerd naar actueel nieuws, sportnieuws, nieuws van de Gemeente, vacatures, foto’s van evenementen, een bedrijvengids, verenigingsnieuws, activiteitenagenda, cultureel nieuws, interviews, columns, wetenswaardigheden

Als U – verenigingsman of -vrouw, sponsor, adverteerder, werkgever, lid van een sportclub, ambtenaar, scholier, onderwijzer, dienstverlener, bouwvakker, ondernemer, bandleider, kroegbaas, … – kortom iedereen die is geinteresseerd in het wel en wee van de gemeente Sittard-Geleen ons op de hoogte houdt van zaken die u bezighouden, waar u zich voor inzet en waarvan u wilt dat anderen er kennis van kunnen nemen: klim in het toetsenbord en stuur uw bericht aan [email protected]! Of gebruik het contactformulier.

Ook als u zelf foto’s heeft gemaakt van een evenement, of een zeldzame vlinder in uw achtertuin, een leuke gebeurtenis of iets anders waarvan u denkt dat anderen daarin geinteresseerd zullen zijn, schroom niet en stuur ze door! Sittard-Geleen.nieuws.nl zal ze graag op de fotopagina plaatsen.

Wij staan altijd open voor uw berichten, opmerkingen, tips, commentaar, vragen en wensen. Geef ze door aan [email protected]!

Welkom bij Sittard-Geleen.nieuws.nl – een subdomein van de landelijke nieuwssite Nieuws.nl.

Cookieinstellingen