Bouw Ligne nu al voor op schema

Wethouder Ruud Guyt moest het officiële startsein voor de bouw van Ligne nog geven toen deze jonge bouwvakkertjes, geïnspireerd door Bob de Bouwer, alvast begonnen met de graafwerkzaamheden. Het bouwproject ligt dan ook al voor op schema!Op initiatief van de Sittardse ondernemers was niemand minder dan Bob de Bouwer zaterdag uitgenodigd op het bouwterrein van Ligne. Na een eerste Meet & Greet werd er vervolgens flink aan Ligne gebouwd.

peon3wgkkui9cmmhgv5vzecg1
Bob de Bouwer reikte de eerste prijs van de kleurwedstrijd uit aan Niek Blume.

Om 16.00 uur werden de prijswinnaars van de kleurwedstrijd, die de ondernemers al eerder hadden georganiseerd, bekend gemaakt. De winnaar van de eerste prijs kreeg een mooie speelgoed bulldozer cadeau, en ook voor de makers van de kleurplaten die net niet de eerste prijs haalden waren er diverse andere prijzen, die door Bob de Bouwer zelf werden uitgereikt.
k2qki4f78qylhwli2ukh2h3nh
Niet de eerste prijs, maar zo’n originele Bob de Bouwer bouwhelm is ook niet verkeerd.

De prijswinnaars
1e prijs – graafmachine: Niek Blume (5)
2e prijs – puzzel: Corpitty de Vancia (4) en Luuk Blume (3)
3e prijs – Bob de Bouwer speelauto: Aimee Visser, Jairo Eummelen, Pien ten Have, Joep Muitjens en Litiziana Janssen (allen 5)
4e prijs –  Bob de Bouwer speelhelm: Savva Visser (3), Wessel ter Beek (4), Gian Adriaens (3), Ties Wijnen (4) en Benjaming Schuurhuis (2).
Cookieinstellingen