Stichting Reünie Kleesj Sittard een feit

Foto:

Op zaterdag 5 april 2014 werd de Stichting Reünie Kleesj Sittard opgericht. Via social media zoals Linkedin en Facebook werd de wens voor een reünie van het voormalige Bisschoppelijk College Sittard,  ofwel ’t Kleesj, steeds vaker geuit. Reden voor de oud leerlingen Pascal Verjans, Paul Janssen en Ellen Kersten om de koppen bij elkaar te steken.’

Dankzij de pro deo inzet van notaris Ton Moonen van Notariskantoor Moonen te Sittard (eveneens oud leerling) werd de Stichting Reünie Kleesj Sittard een feit. 

In 1988 verhuisden de leerlingen en docenten van het voormalige Bisschoppelijk College aan de Parklaan naar het nieuwe schoolgebouw aan de Bradleystraat 25 te Sittard. In 1998 fuseerden het Serviam en het Bisschoppelijk College. De laatste grote reünie, georganiseerd door het Trevianum, vond plaats in 2006.
De reünie vindt tijdens de Oktoberfeesten plaats op zaterdagmiddag 18 oktober 2014 in Sittard. Er is plaats voor 300 tot 600 deelnemers. 
Meer informatie volgt via twitter (@Kleesjzitterd of via de twitteraccounts van Pascal Verjans, Paul Janssen en Ellen Kersten ), Linkedin (groep Bisschoppelijk College Sittard) en Facebook (Reünie Kleesj Sittard).
Cookieinstellingen