Kleesj-nostalgie bij Streekomroep Start

Het programma STARTpodium van zondag 7 september 2014 besteedt tussen 11:00 en 12:00 uur (live) aandacht aan de reünie voor leerlingen, leerkachten en ander personeel van ’t Kleesj aan de Parklaan in Sittard. 

Richard Lamers, presentator van het programma en zelf voormalig leerling van het Bisschoppelijk College, interviewt dan voorzitter Pascal Verjans en penningmeester Paul Janssen van de speciaal voor de organisatie van de reünie in het leven geroepen stichting over de naderende reünie. 
Het centrale thema van het programma is ‘nostalgie’. Er zijn ook twee andere gasten in de studio aanwezig, waaronder oud-Kleesj-docent Frans Walraven.
De deuren van de school aan de Parklaan sloten al zo’n 30 jaar geleden. De school verhuisde in de jaren 80 naar een nieuw gebouw aan de Bradleystraat en fuseerde later met het Serviam tot Trevianum Scholengroep. De reünie, georganiseerd door drie oud-leerlingen, past daarmee in het plaatje van de nostalgie. 
Op zaterdag 18 oktober 2014 vindt de reünie plaats in Sittard. Het programma start om 13.00 uur in het Brand Brauhaus Paviljoen op de Sittardse Oktoberfeesten. En vervolgt om 17.00 uur in het Forum (de voormalige bioscoop Engelenkampstraat 68 Sittard). Daar volgen – na een warme hap en gelegenheid tot napraten – daverende optredens van de bands Loose en Hangover met oud-leerlingen van ’t Kleesj. 
Meer informatie, ook over aanmelding, is te vinden op de website www.reunie-kleesj-sittard.nl. Ook op Facebook, Linkedin en Twitter onderhoudt het bestuur van de Stichting Reünie Kleesj Sittard contact met de deelnemers en betrokkenen. 
Foto: © Libor Bednarik – sittard365.com
Cookieinstellingen