Inschrijving Kleesjreünie sluit 30 september

Foto:

De inschrijving voor de op 18 oktober geplande reünie van voormalige leerlingen, docenten en medewerkers van het Bisschoppelijk College St. Jozef aan de Parklaan in Sittard sluit op 30 september.

Wie zich dan nog niet heeft ingeschreven én betaald kan niet deelnemen aan de reünie, zo laat de organisatie weten. Op dit moment is al zeker dat 425 oud-leerlingen en voormalig medewerkers die op de Parklaan in Sittard onderwijs hebben gevolgd of gegeven, elkaar terugzien in het Brauhaus Brand-paviljoen op het Oktoberfeestterrein in Sittard. 
De leden van de Stichting Reünie Kleesj Sittard zetten nu de puntjes op de i van de organisatie, zodat het evenement vlot kan verlopen. Er is een middagprogramma in de genoemde tent en om 17:00 uur start in het Forum Theater aan de Engelenkampstraat in Sittard het avondprogramma, waarbij volop gelegenheid is tot napraten en het nuttigen van een hartige hap. Daarbij staan optredens van twee bands met oud-leerlingen van ’t Kleesj op het programma: Hangover en – het inmiddels 25-jarige – Loose.
Wie voor de reünie in aanmerking komt (Parklaan!) en erbij wil zijn, heeft dus nog een kleine twee weken om zijn inschrijving en betaling in orde te maken. Dat kan via de website www.reunie-kleesj-sittard.nl. En houd er rekening mee: vanwege de beperkte ruimte geldt vol=vol!
De organisatie is te bereiken en volgen via Twitter, Linkedin en Facebook.  
Foto: © Libor Bednarik – sittard365.com
Cookieinstellingen