Krismès op de Sjteivig 2014

Op zaterdag 20 december organiseren de ondernemers van de Steenweg het kerstevenement Krismès op de Sjteivig 2014. Een kerstmarkt waarop ook activiteiten voor de kinderen zijn georganiseerd.

De hele middag staan er kraampjes waar zelfgemaakte cupcakes en kerstkoekjes worden verkocht. Men kan zich warmen aan een lekkere glühwein of warme chocomel en zich te goed doen aan een stevige erwtensoep of een broodje hotdog. 
Curling op de Steenweg
Voor de kinderen is er een springkussen in de vorm van een pinguin en een curlingbaan waar menig olympisch record op verbroken kan worden! Ook de kerstman brengt die middag een bezoekje met zijn arreslee aan de in kerstsfeer gedecoreerde winkelstraat. 
Krismès op de Sjteivig 2014 is een initatief van de ondernemers van de Steenweg die het winkelend publiek willen laten zien wat voor een leuke winkelstraat de Steenweg is geworden. Een karakteristieke straat waar het doen van kerstinkopen weer dat ouderwets gezellige gevoel geeft en waar actieve winkeliers hard werken om hun straat weer goed op de kaart te zetten. 
Cookieinstellingen