‘Mijn Ding’ – naschoolse sport- en cultuuractiviteiten

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Ben je op zoek naar een sportieve of een culturele activiteit, maar je weet niet welke? Je kunt nu weer kennismaken met cultuur of verschillende vormen van sport tijdens een zestal workshops: doe mee aan het project ‘Mijn Ding’ en ontdek ‘jouw ding’.

Stichting Ecsplore en SPRINT organiseren in samenwerking met de drie middelbare scholen, Trevianum Scholengroep, DaCapo College en Graaf Huyn College voor alle leerlingen (12 tot en met 18 jaar) leuke, stoere en vette naschoolse sport- en cultuuractiviteiten. De naam van dit project is ‘Mijn Ding’. Een project waarbij jongeren kennis kunnen maken met niet alledaagse activiteiten en waarbij ze hun talenten en interesses kunnen ontdekken.

Mijn Ding
Alle middelbare scholieren tussen de 12 en 18 jaar kunnen vanaf half april zes keer een sport- of cultuurworkshop volgen en hun ding ontdekken. Op het programma staan workshops zoals: graffiti, klimmen, DJ, BMX, kickboksen, dans, zang, gezonde voeding, paardrijden, fotografie en nog veel meer. De activiteiten zijn gepland op verschillende dagen en duren steeds één uur.

Alle workshops in Sittard (Trevianum Scholengroep en DaCapo College) starten in week 16 (13 t/m 17 april) en vinden wekelijks plaats op dezelfde dag en tijdstip. De workshops starten om 15:45 uur en duren één uur. In de planning wordt natuurlijk rekening gehouden met vakanties, Hemelvaart en Pinksteren.

De workshops in Geleen (Graaf Huyn College) starten in de week na de meivakantie (11 t/m 15 mei). De workshops starten om 16:00 uur en duren ook één uur.

Kosten
Voor deelname aan Mijn Ding wordt een eenmalige bijdrage in de kosten gevraagd. Deze kosten verschillen per workshop en dienen contant te worden betaald tijdens de eerste les.

Meer informatie en inschrijven
Wil jij weten welke workshops er allemaal zijn en wanneer? Kijk dan snel op de website www.ecsplore.nl/mijnding. Na online inschrijving ontvangt de deelnemer automatisch een bevestiging. Kort voor aanvang van de workshops ontvangt de deelnemer nog een e-mail met daarin alle praktische informatie.

Bring-a-Friend
Neem een vriend of vriendin, broer of zus tussen de 12 en 18 jaar mee. Geef dit bij online inschrijven aan: kies ja bij de optie Bring a Friend en vul de naam en het e-mailadres van hem of haar in. Beiden betalen dan maar de helft van de kosten van deelname aan de gekozen activiteit.

Cookieinstellingen