Open Podium bij De Domijnen

Platte zaal Het Laagland
Platte zaal Het Laagland
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Op zondag 12 april opent De Domijnen voor het eerst de deuren van haar nieuwe Kleine Zaal van De Domijnen 02 (voorheen Stadsschouwburg Sittard-Geleen) voor podiumbeesten uit de regio.

Tijdens dit eerste Open Podium van De Domijnen verschijnen talenten van verschillende leeftijden en disciplines op de theatervloer om u omver te blazen met hun zang, gitaarspel, gedichten, musicaltalent, drumsolo en dans.

Al zoveel ‘daredevils’ hebben zich aangemeld dat een aantal acts gaat knallen tijdens het tweede Open Podium op 10 mei aanstaande. Dus wilt u ook op die bühne staan en zeker zijn van een plekje? En bent u een singer-songwriter, danser, goochelaar, rapper, toneelspeler, cabaretier, presentator, poetry slammer of entertainer? Geef u dan vóór 7 mei op via [email protected] voor het Open Podium op 10 mei en de nieuwe Kleine Zaal van De Domijnen 02 is 10 minuten helemaal van u. U kunt solo optreden, maar ook met een groep of met uw vereniging. Heeft u een iets langere voorbereidingstijd nodig of wilt u een speciale voorstelling ontwikkelen, dan kunt u zich ook al opgeven voor één van de aankomende Open Podia op 11 oktober of 8 november 2015.

Ziet u zichzelf (nog) niet op het podium staan? Dan is er een mooie rol voor u weggelegd als publiek. Misschien ziet u wel als eerste de volgende grote theatersensatie op de planken staan. Maak kennis met de grote talenten uit de regio bij De Domijnen en laat u omver blazen.

Entree en deelname zijn gratis.

open podium leaflet

Cookieinstellingen