Boeken- en kledingbeurs Vincentiusvereniging 

Foto: CC0 Public Domain via Pixabay

De eerstvolgende boeken- en kledingbeurs van de Vincentiusvereniging in Geleen vindt plaats op 11 en 12 april a.s., van 10:00 tot 16:00 uur.

De Vincentiusvereniging Geleen organiseert al vanaf mei 2006 boekenbeurzen. Naast tweedehands boeken biedt zij ook mooie en draagbare tweedehands kleding aan. En dit alles tegen heel schappelijke prijzen.

Over het werk van de Vincentiusvereniging
Mevrouw is een eenzame dame met wie je al gauw compassie krijgt. Ze kan niet veel meer ten gevolge van haar gezondheidsproblemen en een gebrek aan financiële middelen. Haar kinderen ziet ze weinig, want die wonen helemaal “boven de grote rivieren”.

Zij heeft behoefte aan een koelkast met vriesvak. Wat ze nu heeft is heel oud en kan elk moment de geest geven (en vreet natuurlijk energie). Ze zou ook heel graag een nieuw gasfornuis willen want dat wat ze nu heeft doet het niet denderend meer en de oven is kapot. Het maken van ovenschotels en bakken van koek en taart is het enige dat zij nog echt leuk vindt, dus ze vindt het heel erg dat dat nu niet meer kan.

Omdat ze onder bewind staat en maar € 30,00 leefgeld krijgt is er geen geld om het zo nodige witgoed aan te schaffen. Eten krijgt ze van de voedselbank, waar zij wekelijks met haar begeleidster een pakket gaat halen.

De Vincentiusvereniging Geleen heeft voor haar een koelkast en een gasfornuis verzorgd.

Om deze en andere hulpvragen te kunnen financieren organiseert de Vincentiusvereniging Geleen maandelijks de boeken- en kledingbeurs.

» Vincentiusvereniging Geleen

Cookieinstellingen