Demonstraties dansen voor Parkinsonpatiënten in Geleen

Foto: Fysiovision Geleen

Fysiotherapiepraktijk Fysiovision in Geleen organiseert op woensdag 22 april as. onder de titel ‘Care to Dance?’ twee gratis demonstratielessen dansen voor Parkinsonpatiënten. Ook mantelzorgers en zorgprofessionals zijn van harte welkom.

De lessen vinden plaats om 11:30 en 13:00 uur en duren 60 minuten (inclusief koffie/thee en een kort praatje). Geïnteresseerden kunnen een folder plus inschrijfformulier halen bij Fysiovision aan de Wagenaarstraat 157 in Geleen of zich telefonisch opgeven via 046-4745348.

De introductielessen zijn bedoeld om mensen het plezier van bewegen op muziek en de kracht van de verbeelding via dans te laten ervaren. De lessen worden gegeven door professionele dansers die speciaal zijn opgeleid om les te geven aan mensen met de ziekte van Parkinson. De lessen zijn geschikt voor alle niveaus en voor mannen en vrouwen. Het is geen volks- of stijldansen maar geïnspireerd op moderne choreografieën en gebaseerd op de sinds vele jaren succesvolle methode van de Mark Morris Dance Group uit New York.

Meer informatie over ‘Care to Dance?’ is te vinden op www.caretodance.eu.

Cookieinstellingen