Groove Garden Festival 2015 staat voor de deur

Tiende editie Groove Garden in 2014
Tiende editie Groove Garden in 2014
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Nog een paar weken te gaan en het is zover: Groove Garden Festival 2015 staat weer voor de deur! Het swingendste outdoor dancefestival van de regio wordt dit jaar voor de elfde keer georganiseerd.

Op zaterdag 16- en zondag 17 mei is de festivalweide aan de Sportcentrumlaan in Sittard klaar voor duizenden liefhebbers en een 70-tal acts.

Bassjackers, Joris Voorn, Sick Individuals, Firebeatz, Egbert, Franky Rizardo, The Darkraver en The Prophet zijn slechts een paar namen uit de gehele line-up die dit jaar op het affiche van Groove Garden staan.

Met 5 stages staan er dit jaar meer dan 70 act’s en zullen verschillende hostingpartijen een stage hosten. Buiten de Groove Garden mainstage kun je de volgende concepten dit jaar terugvinden op Groove Garden: At The Villa Group, Fresh, Dreamcatchers, Scantraxx, Claydrum, Yum Yum, Mamacita! en R&B Diamonds. Dus of je nu van house, deep house, techno, R&B, hardstyle of EDM houdt, er is voor ieder wat wils!

Buiten de muzikale invulling zal er ook weer de nodige aandacht worden besteed aan decoratie, aankleding en beleving. Dit wordt met andere woorden weer het leukste festival van Zuid-Limburg dat je zeker niet wilt missen!

Voor meer info en tickets ga je naar www.groovegarden.nu.

See you at Groove Garden Festival 2015!

Groove Garden Festival 2015
Voormalig CIOS Terrein, Sittard
Zaterdag 16 en zondag 17 mei 2015
14:00u – 00:00 uur

Tickets
Earlybird dagticket: € 12,50 (excl. fee) – SOLD OUT!
Lazybird dagticket: € 17,50 (excl. fee) – SOLD OUT!
Latebird dagticket: € 22,50 (excl. fee) – SOLD OUT!
Regular dagticket: € 27,50 (excl. fee)
Deurverkoop: € 35,00

Cookieinstellingen