Groove Garden Festival: beleving 2.0

Tiende editie Groove Garden in 2014
Tiende editie Groove Garden in 2014
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Over een aantal dagen is het weer zover en gaat Groove Garden Festival van start. Beleef dit jaar een onvergetelijk en zonovergoten (gewaagd?) weekend tijdens Groove Garden, dat dit jaar voor de elfde maal plaatsvindt.

Behalve dat je muzikaal op je wenken wordt bediend, heeft de organisatie weer haar uiterste best gedaan om een magische sfeer te creëren. Naast de vijf podia – wat dacht je van een ‘floating stage’ – verspreid over het intiem ingerichte festivalterrein kom je bijna ogen en oren te kort voor alle visuele impressies en optredens van de meer dan 70 artiesten.

Maar er is meer. Zo wordt er door theatergroep Formidable een rijk assortiment aan live entertainment verzorgd, met onder andere vuurspuwers die zullen verschijnen met het dalen van de zon. Dit jaar wordt er op het hoofdpodium flink uitgepakt met de nodige ‘special effects’ en water, heel veel water. Zo zijn er watervallen – ja, je leest het goed – verwerkt in de ‘mainstage’. Deze zorgen voor een extra spetterende ervaring. Ontdek het vernieuwde VIP deck waar je dit jaar ook onderdoor kunt, waarna je terecht komt in een stijlvolle ‘chill-out’ en even kunt uitrusten terwijl je geniet van een drankje.

Een eindje verderop ligt de ‘silent disco’, muziek luisteren maar dan net even anders. Een aanrader. Is je haar in de war gaan zitten van de hoofdtelefoon? Geen probleem, we hebben overal aan gedacht. Net om de hoek bij het hoofdpodium ligt namelijk een echte ‘barbershop’. Hier kun je even langsgaan om die hippe baard van je te laten trimmen of meteen voor een fris nieuw kapsel gaan.

Kortom, het wordt weer een prachtweekend boordevol muziek, boordevol ervaringen en natuurlijk herinneringen om nooit meer te vergeten.

Groove Garden Festival 2015
Voormalig CIOS Terrein, Sittard
Zaterdag 16 en zondag 17 mei 2015
14:00 – 00.00uur

Earlybird dagticket: € 12,50 (excl. fee) – UITVERKOCHT!
Lazybird dagticket: € 17,50 (excl. fee) – UITVERKOCHT!
Latebird dagticket: € 22,50 (excl. fee) – UITVERKOCHT!
Regular dagticket: € 27,50 (excl. fee)
Deurverkoop: € 35,00

Tickets en info: www.groovegarden.nu

» Facebook
» Twitter
» Instagram

Cookieinstellingen