Stoere bink!

In Sittard is het deze week in de aanloop naar Vaderdag Stoere Mannen Week. Er staan de nodige activiteiten op het programma waar mannen hun hart aan kunnen ophalen.

Een van de aardige acties is de verkiezing van de Stoerste Pappa van Sittard. Kinderen die vinden dat hun pappa DE BINK is kunnen hun vader nomineren door een formulier met motivatie in te vullen bij een van de winkels in de binnenstad waar ze echte mannenspullen verkopen. De GIANT-Store bijvoorbeeld, om er maar eens eentje te noemen.

Op zaterdag 20 juni maakt burgemeester Sjraar Cox voor de deur van diezelfde GIANT-Store de winnaar van de verkiezing bekend. De nummers een tot en met tien krijgen allemaal een geweldige prijs – een super barbeque pakket – mee naar huis. De stoerste pappa neemt een even stoere GIANT mountainbike mee naar huis. En de pappa met de sterkste armen – de winnaar van het spijkerbroek hangen – wint een mooie loungeset, gesponsord door Spork Tuinmeubelen.

Op woensdag en donderdag kunnen kinderen die een leuk vaderdagcadeau aan hun pappa willen geven terecht in het leegstaande winkelpand naast Kafee De Kup, tegenover de Lampenier, voor een gratis fotoshoot en voor een mooi versierd barbequeschort. Kijk maar eens naar die stoere bink op bovenstaande foto. Dat scoort gegarandeerd bij pa! Op 20 juni ligt de foto klaar. Even inlijsten en de kids hebben een prachtcadeau voor Vaderdag.

bbq-schort-voor-vaderdag

Cookieinstellingen