Kasteelpark per 24 februari weer dagelijks open

Het is een zachte winter geweest met veel zonnige dagen. Het is heerlijk wandelen in het Kasteelpark met die warme zonnestralen op je gezicht. Rododendrons en narcissen bloeien en ook de dieren hebben het voorjaar in hun bol. De zwarte zwanen hebben al eieren gelegd en kaketoe Coco danst in het zonnetje.

Dagelijks open
Vanaf woensdag 24 februari is het Kasteelpark weer dagelijks geopend. Van 24 tot en met 28 februari is het park van 10:00 tot 17:00 uur open. Vanaf 29 februari kunt u tot 18:00 uur genieten van de natuur, de dieren en een hapje en een drankje op het terras.

Nieuwe verblijven uilen
Zoals elke winter is er ook dit jaar hard gewerkt om het dierenwelzijn te verbeteren. De oude uilenverblijven waren hoognodig aan vervanging toe. De uilen hebben nu prachtige grote verblijven gekregen waar ze veel meer ruimte hebben om te kunnen vliegen. De kerkuilen hebben zelfs hun eigen kerkklok gekregen! Met de komst van de Laplanduilen heeft het Kasteelpark ook een paar nieuwe bewoners gekregen.

Vernieuwen speeltuin
Momenteel wordt hard aan de speeltuin gewerkt. Het grote speeltoestel in de speeltuin wordt vernieuwd. Het oude toestel wordt afgebroken en in de week van 7 maart wordt het nieuwe speeltoestel geplaatst. Het grote nieuwe speeltoestel is geschikt voor ‘speelse apen’ vanaf ongeveer 6 jaar. Voor de jongere klimmers en klauteraars komt er ook nog een nieuw speeltoestel.

Entree
De entree is € 6,00 voor kinderen en 65+’ers en € 7,50 voor volwassenen. Aan de kassa zijn voerzakjes te koop waarmee je onder meer de schapen kunt voeren. Ook de grote vissen uit de kasteelgracht zijn dol op dit voer.

Laplanduil
Laplanduil
Cookieinstellingen