Raadsconferentie Echt-Susteren over VDL Nedcar

19 mrt 2016, 18:02 Nieuws
vdl nedcar vlag in top en drie minis voor de deur
Op maandagavond 21 maart wordt in het gemeentehuis van Echt-Susteren een raadsconferentie gehouden over de ruimtelijke ontwikkelingen rondom VDL Nedcar.
Deze voor raadsleden en leden van de commissie Omgeving bedoelde raadsconferentie vindt plaats in de raadszaal van het gemeentehuis, aansluitend aan de commissievergadering Omgeving. Deze raadsconferentie is openbaar. Alle geïnteresseerden zijn van harte welkom op de publieke tribune.
VDL Nedcar directeur Joost Govaarts geeft dan een korte inleiding over nut en noodzaak van de spooraansluiting van het bedrijf in de huidige automotive-markt, waarna de betrokken overheden (wethouder Jos Wackers namens gemeente Echt-Susteren en Jan Smeelen, directeur Provincie Limburg) aangeven wat er gebeurd is sinds de presentatie van de Verkenningennota Uitbreiding VDL Nedcar in juni vorig jaar. Tot slot is er gelegenheid tot het stellen vragen door de raads- en commissieleden.
Op dinsdag 22 maart a.s. wordt een informatiebijeenkomst voor inwoners van Nieuwstadt en Susteren georganiseerd in zaal Mirage, aanvang 20:00 uur.