De tuinman van Sittard-Geleen

Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

Afgelopen weken zijn in elk stadsdeel bijeenkomsten geweest waar wijkbewoners konden aangeven wat zij belangrijk vinden als het gaat om de inrichting van de openbare ruimte.

Men kon er ideeën kwijt over groen, wegen, speeltuinen, verlichting, zitbanken, afvalbakken… kortom alles wat bijdraagt aan een prettige sfeer in de wijk.

Aan de hand van foto’s van de stad werd gekeken naar wat wel goed is en wat beter kan. Daar kwamen heel verschillende inzichten uit: waar de een graag ongemaaide bermen ziet met veel bloemen, vindt de ander strak gemaaide bermen mooi, waar de ene avond veel gepraat wordt over parkeren, komt het de andere avond niet aan de orde.

Komende weken kom je de tuinman nog tegen op verschillende plaatsen in de stad om uw dromen en ideeën op te halen. Ook op facebook (de tuinman van Sittard-Geleen) kunt u van zich laten horen!

Met alle opgehaalde informatie gaat de gemeente aan de slag. Op 14, 15, 16, 21 en 22 juni presenteert de tuinman per stadsdeel de resultaten waarna de plannen aan de gemeenteraad voorgelegd worden.

Cookieinstellingen