Studenten: You’reWelKOM Festival op 9 september

You'reWelKOM
You'reWelKOM
Foto: CM Sittard

Op vrijdag 9 september heten de ondernemers uit de binnenstad van Sittard de studenten WelKOM in het centrum van de stad.

Op het event You’re WelKOM worden de studenten lekker in de watten gelegd. Ze gaan tenslotte in een ontzettend gezellige binnenstad studeren en dat moeten ze weten!

De student heeft zijn eerste week school achter de rug en het is tijd om lekker achterover te leunen en te relaxen. Dat snappen de ondernemers van Sittard: op het event You’re Welkom kunnen ze dan ook volledig genieten van lekkere hapjes, gratis giveaways, een film kijken of dansen op deephouse muziek.

Fatboy Cinema

In samenwerking met Fatboy wordt er in de gewelvenkelder van Hotel Merici een popup bioscoop opgezet. Vanuit de gigantische zitzakken kunnen studenten genieten van de films Snatch (aanvang 13:00 uur) en Superbad (aanvang 17:00 uur).

Markt

In de Ursulinentuin naast de gewelvenkelder bevindt zich ook een intieme markt waar de student van hoge kortingen en gratis items kan profiteren. Daarnaast is er een hele hoop te proeven want in Sittard eet je de wereld rond. Horecaondernemers zetten hun foodtruck neer of nemen de BBQ mee zodat de student eens rustig kan kennismaken met al het lekkers dat Sittard te bieden heeft.

Dj’s

Een festival is geen festival zonder lekkere beats. Dj Falsch en Dj Simun zorgen voor de sfeer. Ze draaien de hele middag mellow deephouse terwijl de student kan neerploffen in een Fatboy of natuurlijk een dansje kan wagen.

Gadget: de WelKOM

Bij binnenkomst komt de student voor het eerst in aanmerking met de WelKOM. In ruil voor zijn of haar e-mailadres ontvangt hij of zij de kom gevuld met popcorn. De WelKOM is een kommetje waar korting mee te pakken valt tijdens de studententijd. Ziet de student in de stad een WelKOM-sticker op de deur? Dan betekent dit een studentenactie!

Biercantus

Om 20:00 gaat het event verder op de Markt. Hier kunnen de studenten elkaar op een gezellige manier leren kennen. Onder het genot van een biertje kunnen ze uit volle borst meezingen met de beste meezingers allertijden. De horecaondernemers hebben zich samengepakt om de Markt op z’n kop te zetten en er een onvergetelijke avond van te maken.

Cookieinstellingen