Twaalfde editie Oktoberfeest – dag 6 – Feuerwerk auf die Bühne

Around the World zweefmolen
Around the World zweefmolen
Foto: Sittard-Geleen.nieuws.nl

De tijd vliegt, het twaalfde Oktoberfeest van Sittard is toe aan zijn laatste dag. Nog één dag genieten van die heerlijke feestelijke stemming.

Om 19:00 uur vindt vandaag op de schootsvelden het traditionele Sparkles Oktoberfeestvuurwerk plaats.

Op deze laatste dag van het Oktoberfeest zijn voor alle optredens in het Brand Weizen paviljoen en het Boels Rental paviljoen nog kaarten verkrijgbaar.
» Boels Rental paviljoen (€10*)
» Brand Weizen paviljoen (€19,50*)

* exclusief servicekosten

In de L1-Stube verzorgen DJ’s Joseph und Sepp en Die Limburger Buben de muziek. In het Brand Weizenpaviljoen treedt Superstar Hansi Hinterseer voor u op, gevolgd door de knotsgekke Duitse Schlager power van Guildo Horn & Die Orthopädischen Strümpfe en uiteraard vult DJ Dirndl de pauzes. In het Boels Rentalpaviljoen geven George Baker en Belle Perez zich helemaal tijdens de Foute Party.

logo-tirolerland-(002)-kallebeske

Hieronder treft u beknopt het volledige programma van de laatste dag van de Oktoberfeesten aan. Kijk voor uitgebreide informatie over de optredens op www.oktoberfeestsittard.nl.

Programma Plaats Tijd Entree
Grote Oktoberkermis met maar liefst 65 attracties Binnenstad 13:00u.
Mega Miniatuurkermis Expo Wiese 13:00u. gratis
Lollypop. Gratis kindermiddag met de Telekids Disco Show, waarin de speciale Telekids kinder-DJ de kinderen laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek en bezoek van diverse TV karakters. Boels Rental 13:00u. gratis
DJ’s Joseph & Sepp en Die Limburger Buben L1 Stube 13:00u. gratis
Sparkles Oktoberfeest vuurwerkshow Schootsvelden 19:00u. gratis
‘Feuerwerk auf die Bühne’ met: Superstar Hansi Hinterseer, knotsgekke Duitse Schlager power met Guildo Horn & Die Orthopädischen Strümpfe en DJ Dirndl Brand Weizen 19:30u. € 19,50
Q-Music Foute Party met: George Baker en Belle Perez Boels Rental (16+) 20:00u. € 10,00
Cookieinstellingen