Evenementen Centrummanagement Sittard 2017

Foto: Centrummanagement Sittard

Het Sittardse Centrummanagement organiseert in 2017 weer een zestal evenementen in het centrum van de stad.

Daarnaast werkt het Centrummanagement ook samen met de organisatoren van een aantal andere activiteiten, zoals de Gemeente Sittard-Geleen, cultuurbedrijf De Domijnen, Jive Music Service, de Sinterklaasintocht en het Pulp Festival.

Van de zes volledig door het Centrummanagement Sittard (CM Sittard) in 2017 georganiseerde activiteiten vindt u hieronder een korte beschrijving. Ondernemers worden uitgenodigd hierop in te haken en zich voor deelname te melden bij CM Sittard.

Outletmarkt – maandag 20 maart 2017

Tijdens de jaarlijkse Sint Joep Markt organiseert CM Sittard een Outletmarkt in het pand Limbrichterstraat 30. Ondernemers krijgen hier de kans hun outletspullen aan de bezoekers aan te bieden.

All About Fashion – zondag 30 april 2017

De laatste zondag van de maand april staat ook dit jaar in het teken van fashion. In samenwerking met Sessibon, expert in fashionshows en events, wordt een geweldige dag voor alle fashion-lovers georganiseerd. Denk hierbij aan een fashionparade waaraan alle lokale ondernemers kunnen deelnemen, beautyspots waar de bezoeker eens lekker opgetut kan worden, de modepolitie en geweldige mode-acties!

Alles veur de mam – zaterdag 13 mei 2017

Moederdag is in zicht, tijd om alle mama’s eens lekker in het zonnetje te zetten. Dat kan tijdens Alles veur de mam perfect in Sittard. In iedere straat is er wel een leuke activiteit voor de vrouw of staat er een verrassing te wachten. Dé gelegenheid voor dames om in de watten gelegd te worden.

Stoere Mannenweekend – zaterdag 17 en zondag 18 juni 2017

Je raadt het al: dit weekend staat helemaal in het teken van de man. Zaterdag 17 juni vinden door de straten van Sittard allerlei activiteiten voor de man plaats. Zondag 18 juni is het evenement Zitterd op ’t Menu en het Vijfde Geheime Tuinenfestival. Barbecuen in de tuinen van Sittard, zoektocht naar de Stoerste Papa van Sittard etcetera.

Outlet Shopping Day – zaterdag 2 september 2017

Sittard verandert in een grote outlet markt! De kraampjes komen weer voor de deur en er vallen leuke prijzen te winnen!

Inspired Shopping – woensdag 1 november 2017

Allerheiligen is een kerkelijke feestdag waarop de inwoners van onze buurlanden een dagje vrij hebben. Tijdens Inspired Shopping heten we in Sittard de gezellige wintermaanden welkom en toveren we de stad om tot een inspirerende wereld.

Cookieinstellingen