Jubilarissen Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven gehuldigd

Jubilarissen Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven
Jubilarissen Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven
Foto: Roger Thissen

Afgelopen zondag 2 april hield Harmonie St. Cecilia Grevenbicht-Papenhoven in Oos Hoes de 116e algemene ledenvergadering in haar historie. Daarbij werd ook een aantal jubilarissen gehuldigd.

Naast de diverse jaaroverzichten kwamen de huishoudelijke en financiële zaken aan de orde en er werd door de vele aanwezigen constructief over gediscussieerd. De scheidende bestuursleden Marjolein Smit en Jim Sugijanto werden door voorzitter John Maassen bedankt. Zij blijven overigens beide wel verbonden aan St. Cecilia, maar kunnen de bestuursfuncties momenteel niet combineren met hun dagelijkse werkzaamheden. De harmonie gaat op zoek naar versterking.

Harmonie St. Cecilia heeft komend verenigingsjaar heel wat op de agenda staan, waaronder veel concerten in o.a. Grevenbicht, Heythuysen, Born, Maasbracht, Nieuwstadt, Sittard en het WMC-concert voor het orkest in juli, het 65-jarig bestaansfeest (met concert) van de drumband in december en natuurlijk de grote Voorjaarsmarkt op 21 mei aanstaande.

Aan het einde van de vergadering waren er insignes, oorkondes en bloemen voor maar liefst 10 jubilarissen: Sophie Mangham, Jop Caris en Jack Schmeitz (10 jaar), Rick Maassen, Gino Gessa en Wil Schreurs voor 25 jaar en last but not least Ton Kriens, Lou Kirkels en Hermie Smeets voor maar liefst 50 jaar trouwe dienst. Tijdens de uitreiking werd de doopceel op de bekende wijze gelicht door de secretaris Raymond Jennen, terwijl de voorzitter en de beschermvrouw Ria Pernot de jubilarissen de versierselen overhandigden. Ria Pernot werd zelf aan het einde van de vergadering verrast met een ruiker, voor haar belangstelling voor en bijdrage aan de harmonie. en Lucienne Kropman was verhinderd en ontvangt binnenkort haar insigne (10 jaar).

Cookieinstellingen