Vierde Avond4daagse van Limbricht

Foto: © Françoise Petersen - www.fpfotografieputh.nl

Van dinsdag 27 tot en met vrijdag 30 juni vindt de vierde Avondvierdaagse van Limbricht plaats. Vier avonden lang kunt u tussen 18:00 en 19:00 uur starten vanuit Gemeenschapshuis ’t Waope van Lömmerich aan de De Gronckelstraat 1 in Limbricht.

Deelnemers kunnen kiezen uit drie afstanden: 2,5, 5 of 10 kilometer. Mochten de weersomstandigheden daar aanleiding toe geven dan kan een avondwandeling worden afgelast. Berichten daarover vindt u op de Facebookpagina van de A4D Limbricht.

Op 27 juni kunt u vanaf 17:30 uur uw startkaart afhalen na betaling van het inschrijfgeld. Inschrijven kan op individuele basis of als groep. Individueel kost de inschrijving 5 euro, groepen van 4 personen of meer betalen 4 euro per deelnemer. KWBN-leden krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart 1 euro korting

Aan het einde van de vierde dag bent u natuurlijk van harte welkom op het traditionele blarenbal, waar iedereen kan genieten van een drankje en een hapje. Kinderen krijgen iedere dag gratis een beker ranja en op de laatste wandeldag een zakje chips.

Na 4 dagen wandelen ligt de Avondvierdaagse-medaille voor u klaar.

Kijk voor meer informatie op www.avondvierdaagse-limbricht.nl.

Cookieinstellingen